viernes, 7 de diciembre de 2012

CLARE, Cassandra - Caçadors d'ombres "Ciutat de cendres" 2 (Inés Montoya)

Autora


Clare va néixer en Teheran els seus pares són nord-americans. Abans de tenir deu anys va viure a Suïssa, Anglaterra i França. En els seus anys d'institut va viure a Els Àngels i a Nova York, on va treballar en diferents revistes d'entrenament. Va començar a treballar a la seva novel·la Ciutat d'ós a l'any 2004, inspirada en el viatge urbà per Manhattan. Aquesta saga de llibres ha sigut proposada per a una pel·lícula.

Argument



Clary Fray és una noia que ha descobert que no és com la resta dels mundans, sinó alguna cosa mes, però preferiria deixar aquest món a part i tenir una vida com la d'una altra noia qualsevol, però es manté unida al qui se suposa que és el seu germà. Pero les coses es compliquen. Una onada d'assessinats afecten la ciutat, i la noia creu que té a veure amb el seu pare Valentine per obtenir la Copa Mortal. Les persones a qui ella estima es veuen involucrades en aquesta trama, on descobreixen secrets que cambiarà la seva vida per sempre.




Fragment

"-Em sap greu- va fer la Madeleine-. No et volia disgustar. Només és que jo sé que li passa, a la Jocelyn, i cap hospital mundà no li servirà de res. El que li ha passat.... s'ho va fer ella. Clarissa.
-No. Vostè no ho entén. En Valentine...
-S'ho va fer abans que l'agafés en Valentine perquè no li pogués treure informació. és com ho va planejar. Era un secret. Un secret que només va compartir amb una altra persona, i només va dir a aquesta única persona com es podia invertir l'encanteri. La persona en qüestió vaig ser jo.
-Vol dir...
-Sí- va fer la Madeleine-. Vull dir que et puc ensenyar què has de fer per despertar a la teva mare."

Comentari

Aquest és el segon llibre de la serie "Caçadors d'ombres". De moment, segueix tant interessant com el primer. Pot ser que hagi perdut una mica del 1r llibre, però la trama segueix mantenint el fil de la història. M'ha agradat bastant el llibre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario